atradimų ir pažinimo erdvė Galvasukis

Posted: 2018-09-28 by Pusė Musės

atradimų ir pažinimo erdvė Galvasukis

Pasauliui pažinti, galvai pasukti ir pirštukams pamiklinti! Taip norisi apibūdinti visai neseniai Vilniuje įsikūrusią naują atradimų ir pažinimo erdvę Galvasukis.

Visada smagu atrasti ir išbandyti naujas vietas skirtas vaikams. Tad mamadienio proga aplankėme Galvasuki! Pirmas įspūdis buvo kiek keistokas, užėjome pro gražiai išdažytas duris, kilome laiptais aukštyn ir…ten radome tiesiog įprastas duris, be jokio užrašo, jokios informacijos, jau galvojome, kad gal papulsime į kokias staliaus dirbtuves, bet tadaaam mus patiko labai labai maloni mergina, kuri visą mūsų ten praleistą laiką pasakojo mums apie eksponatus, jų veikimą, bendravo su vaikais, šypsojosi ir buvo tikrai labai maloni.

Galvasūkio erdvė nėra didelė, bet eksponatų tikrai pakankamai, susimoki 5 eur. ir gali neribotą laiką viską tyrinėti, o tyrinėti yra ką: žaidimai, galvosūkiai, pojūčių dėžė, labirinto dėliojimas, domino kaladėlės ir t.t. eksponatai interaktyvūs, paremti fizikos dėsniais, dėl to tikrai įdomu ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Jie turi dar ir kitą, fantastišką kambarėlį, kuriame muzika liejasi laisvai…pianinas, metalofonas, muzikiniai instrumentai iš vamzdžių, skirtingo dydžio lentų ir Mėnulio būgnelis, instrumentas kurio gali klausytis ir klausytis. Bet žinote kas svarbiausia? Kad ten niekas tavęs nestabdo, nedrausmina, nežiūri piktu ir nepatenkintu žvilgsniu! Vaikai tyrinėjo, eksperimentavo, grojo, kūrė ir jiems ten tikrai labai patiko 😊 jau po pietų miego sakė, gal nuvažiuojame vėl?

Be viso to, jie rengia gimtadienius, organizuoja edukacines programas. Labai rekomenduoju ten nuvykti mokyklų klasėms, vyresniems darželinukams, tikrai yra ką pamatyti ir su kuo susipažinti.

Kainos ir visa kita informaciją jų tinklalapyje. Be to, mieloji mergina prasitarė, kad edukacinėms programoms kartais ir nuolaidas ,,proto“ ribose pritaiko.

No Comments

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *