10000 like!

Posted: 2019-03-03 by Pusė Musės

Dėl ko mes kuriame? 10000 like! Kodėl pusemusės? Ir kas mums padeda įgyvendinti svajones?

Dar visai neseniai savo fb puslapyje pamatėme gražų 10 000 savo sekėjų skaičių. Mums tai yra ypatingai svarbu, nes tai parodo jog jūs domitės, mus skaitote ir laukiate mūsų naujienų! Taigi, dėl ko mes kuriame? Pirmiausia tai dėl savo vaikų, jie yra mūsų įkvepėjai ir geriausi pavyzdžiai, ko reikia jų amžiaus vaikams. Kai pradėjome kurti ir dalintis savo idėjomis, sukaupta patirtimi fb, neturėjome jokių tikslų. Tačiau ilgainiui pamatėme, kad visa tai įdomu ir jums ir dabar jaučiame pareigą savo idėjas skleisti ir toliau, norime, kad puslapis pusemusės gyvuotų ir teiktų naudą ne tik mūsų, bet ir jūsų vaikams.

Dažnai sulaukiame klausimo kodėl būtent pusemusės? Kaip pasirinkome tokį pavadinimą? Ir ką jis reiškia? Pirmiausia, kodėl būtent musė? O gi todėl, kad mes pasaulyje esame visi skirtingi, tačiau kiekvienas jame turime savo vietą ir privalome būti priimti ir išgirsti tokie, kokie esame, su savo privalumais ar trūkumais. Ir visiškai nesvarbu gimei muse, drambliu, ar žmogumi, kiekvienas mūsų turime tokias pačias lygias teises į ugdymą, švietimą ir kitus svarbius dalykus. Ką reiškia puse? Kodėl musė nevisa? Nes mes tikime, kad gimdami vaikai, atsineša puselę savęs, o kitą jų puselę mes galime jiems ugdyti savo tinkamu pavyzdžiu, diegiamomis vertybėmis ir savitu požiūriu į gyvenimą. Vadinasi, iš dalies už tai, kokie užaugs mūsų vaikai esame atsakingi mes, tėvai, auklėtojai, mokytojai ir kiti artimieji, supantys mūsų vaikus.

Kas mums padeda įgyvendinti svajones?

Pirmiausia pradėkime nuo to, kokia yra mūsų svajonė, o ji yra labai paprasta ir žemiška, norime, kad pusemusės gyvuotų, kurtų ir tobulėtų. Čia mes neapsieiname be partnerių, kurie mus palaiko ir suteikia galimybę keistis. Šįkart norime padėkoti ir jums rekomenduoti GražuGražu komandą, kuri 10 000 like proga, pagamino mums marškinėlius su pusemusės logotipu! Ilgai galvojome, kaip šį prasmingą mums skaičių įamžinti ir kilusią mintį apie savo vardinius marškinėlius, GražuGražu Clothing Design išpildė fantastiškai! Pirmiausia juos rekomenduojame dėl jų puikios komandos, bendravimas malonus, šiltas, mums atsakė į visus iškilusius klausimus, rekomendavo ir patarė, tad jei tiksliai nežinote ko norite, bet turite idėją, galite drąsiai kreiptis į juos! Greitas, malonus aptarnavimas, skatina ir toliau bendradarbiauti! Kokybė, antrasis ir pats svarbiausias dalykas! Likome nustebusios, logotipas ant marškinėlių atrodo dar geriau, nei ant popieriaus! Beje GražuGražu  komanda siūlo ne tik marškinėlius, jie turi džemperių, gertuvių, puodelių, krepšių, taigi bus įdomu pamatyti, kaip pusemusės atrodys ir ant kitos atributikos. Gamybos procesas užtruko labai neilgai, mes marškinėlius gavome kitą dieną. Tai jei turite idėją, ar savo logotipą, taip kaip mes, kurį norite įamžinti, drąsiai rekomenduojame kreiptis į gražugražu komandą, jie tikrai išpildys visus jūsų lūkesčius. Ir tai nėra reklama už pinigus, tai yra rekomendacija už nuoširdų bendradarbiavimą.

No Comments

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *